WIE

Zijn

WIJ

Ons verhaal kan worden samengevat als 1+1 = 3

SYNERGIE

Wie zijn wij ; 1+1=3 is een synergie
Betekenis SYNERGIE 
1. Situatie waarbij het samengaan van delen groter is dan de som der delen
2. Positieve samenwerking Woordherkomst afgeleid van het Griekse ‘ergon’ (werk) met het voorvoegsel syn-

Dit geldt in hoge mate voor ons. We kennen elkaar door en door. En weten van elkaar wanneer we het volledig aan de ander over kunnen laten, wanneer we elkaar moeten inspireren en wanneer we elkaar moeten steunen. Onze band maakt dat we veel van elkaar kunnen hebben en onszelf veilig bij elkaar voelen om ons ook kwetsbaar op te stellen. Daardoor kunnen we elkaar corrigeren en stimuleren om het beste resultaat te behalen.

We zijn in onze gezamenlijke interesse voor web development en design tot het besluit gekomen om ook samen daadwerkelijk iets te willen betekenen voor mensen die zonder zorgen een website voor hun activiteit of bedrijf willen hebben. We denken dat onze achtergronden en kwaliteiten samen zorgen voor één plus één is drie.

Veel plezier halen wij uit deze synergie tussen ons met als resultaat ons web development bedrijf.

Onze kracht 1+1=3

Zo komen wij met 2 kleuren tot 3 kleuren dit maakt het compleet.
Samenwerken draait om complementariteit. Natuurlijk. Ik kan dit en dat niet, en jij kunt dat en dit niet. Op die manier is 1+1 minimaal 2 en het liefst 3.

WIE ZIJN WIJ

Monique – creatieve duizendpoot met ambitie
Grafisch vormgeven en web ontwikkeling

Het bouwen en vormgeven van een website inclusief branding voor een nieuw bedrijf is fantastisch.
Het opfrissen van een bestaande website waar je met enkele veranderingen al een compleet nieuwe uitstraling kan creëren geeft veel voldoening. 

Het volledig re-branden van een bestaande website met alle aspecten van stijlgids tot implementeren van nieuwe functionaliteiten is een uitdaging die we, Dylan en ik, zeer graag aangaan.

Dylan – ambitieuze web ontwikkelaar
Het ontwikkelen van websites, webshops en maatwerkprojecten. 

Door mijn zes jaar ervaring in het ontwikkelen van web gerelateerde producten kunnen wij binnen Dymon functionaliteiten op maat aanbieden. 

Samen met Monique streven wij naar een passende en wenselijke oplossing voor de klant, omdat wij hier onze voldoening uit halen!