webshop

laten

maken

Webshop laten maken

Als u een webshop wilt laten maken, dan is het belangrijk om te weten waar u aan begint. Een goede online shop is namelijk meer dan alleen een mooie website. Het moet gebruiksvriendelijk zijn, goed vindbaar in zoekmachines en voldoen aan de wettelijke eisen. Bij Dymon hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van succesvolle webshops en kunnen we u helpen bij elke stap van het proces.

 

Waarom een webshop laten maken?

Een online shop laten maken is een belangrijke investering voor uw bedrijf. Steeds meer mensen winkelen online en het hebben van een online shop kan u helpen om nieuwe klanten aan te trekken en uw omzet te verhogen. Een online shop kan bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week open zijn, waardoor u ook buiten kantooruren verkopen kunt realiseren.

 

Hoe wij u kunnen helpen

Bij Dymon begrijpen we dat elke webshop anders is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw wensen en budget. We beginnen altijd met een uitgebreide inventarisatie van uw eisen en wensen. Op basis daarvan stellen we een plan op voor de ontwikkeling van uw webshop.

 

Onze webshops zijn altijd gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. We maken gebruik van de nieuwste technieken en best practices om ervoor te zorgen dat uw online shop snel laadt en goed vindbaar is. Bovendien zorgen we ervoor dat uw online shop voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van bijvoorbeeld privacy en consumentenbescherming.

 

Onze werkwijze

Bij Dymon geloven we in transparantie en communicatie. Tijdens het ontwikkelproces houden we u op de hoogte van de voortgang en stellen we regelmatig feedbackmomenten in. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw webshop volledig naar wens wordt ontwikkeld.

We gebruiken agile ontwikkelmethodes, wat betekent dat we werken in korte sprints van enkele weken. Op deze manier kunnen we snel schakelen en eventuele problemen tijdig oplossen. Bovendien kunt u tijdens het ontwikkelproces alvast een blik werpen op de voortgang van uw webshop.

 

Klaar om uw webshop te laten maken?

Bent u klaar om uw webshop te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Dymon voor een kennismakingsgesprek. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw online shop.