Marketing

en

seo

Wil je beter gevonden worden en zichtbaar zijn op het internet?

Wil je beter gevonden worden en zichtbaar zijn op het internet? Wij kunnen je daarbij helpen. Onze experts hebben uitgebreide kennis het gebied van online marketing . We houden ons altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Bij ons kun je terecht voor advies op het gebied van SEO (Zoekmachine optimalisatie) en social media marketing. We volgen regelmatig cursussen en lezen ons in om onze kennis op peil te houden. Onze klanten zien hun bezoekers stijgen dankzij onze inspanningen. Dat is wat we willen bereiken.

On-page SEO

Dit betreft het optimaliseren van de elementen op jouw eigen website. Zoals de titel- en meta-tags, de header-tags en de inhoud zelf.

Het doel is om ervoor te zorgen dat uw website goed geïndexeerd wordt door zoekmachines en relevant is voor de zoekwoorden waarvoor u wilt ranken.

Off-page SEO

Dit betreft de factoren buiten uw eigen website die van invloed zijn op de positie van uw website in de zoekresultaten.
Dit omvat bijvoorbeeld de kwaliteit en hoeveelheid van links vanuit andere websites naar uw site, social media-activiteiten en de online reputatie van uw website.
Het doel van off-page SEO is om ervoor te zorgen dat uw site een hogere autoriteit heeft in de ogen van zoekmachines.

Facebook Advertising

Een naamsbekendheid campagne op Facebook is een type advertentiecampagne waarbij het doel is om het bewustzijn van uw merk of bedrijf te vergroten onder een specifieke doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van advertenties die uw merknaam of logo tonen, of door middel van advertenties die gerelateerd zijn aan uw producten of diensten.

Met behulp van Facebook doelgroepen segmentatie-opties kunt u ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid advertenties worden weergegeven aan mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw merk of bedrijf. Zo kunt u ervoor zorgen dat u advertentiebudget efficiënt wordt besteed en dat de advertenties voor de juiste mensen zichtbaar zijn.