HOSTING

OVERSTAP

SERVICE

Hosting overstap service

Bij hosting komen een aantal technische zaken kijken dus verstand van zaken kan zeer nuttig zijn.

Als u niet helemaal thuis bent in de wereld van de verschillende hostingproviders dan kan daardoor het overstappen naar een andere hostingprovider een lastige stap zijn. Er kunnen immers vele redenen zijn waarom een hostingprovider niet meer aan alle wensen die u noodzakelijkerwijs heeft voldoet. Bijvoorbeeld ten eerste het support van de provider is niet optimaal maar ze voeren wel prijsverhogingen door. Ten tweede de website is traag of ligt er vaak uit is zoal een veel gehoorde klacht.

Wilt u onafhankelijk advies van ons

Wij stellen u meerdere vragen en aan de hand van de antwoorden komen wij uiteindelijk met een advies. Samen komen we dan tot een hostingprovider die kortom beter geschikt is voor de wensen die u heeft. Want wat is de beste hosting voor u? De beste hosting bestaat in principe niet, maar een goede daarentegen wel. Een goede hosting is alles overziend een hosting oplossing en provider die aansluit bij de wensen die u heeft en die in uw budget past. De prijs-kwaliteit verhouding houden we daarbij scherp in de gaten.

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke soort hosting u nodig heeft om die reden is een goed advies geen luxe. Maar hierbij willen wij u graag helpen. Wij leggen bij elke soort hosting uit wat deze doet en waar deze voor geschikt is. Zodat u zelf de juiste keuze maakt en wij aan de slag kunnen voor u.

De verhuizing van uw website en/of e-mail

Naast het advies kunnen wij ook ondersteunen of deze taak op ons nemen wat betreft het verhuizen van uw website, webshop of e-mail. De verhuizing van een website, webshop of e-mail kan onverwachte zaken met zich mee brengen. Maar u wilt natuurlijk dat alles goed gebeurd zonder dat u zaken kwijtraakt. Zo is bijvoorbeeld het niet verliezen van uw e-mails tijdens de verhuizing iets wat belangrijk voor u is, natuurlijk begrijpen wij dat. Ook hierin zullen wij u adviseren of ondersteunen zodat u bij een partij komt die dit zo goed mogelijk regelt.

Neem contact op over onze hosting overstap service