Geen

Commissie

Betalen

GEEN COMMISSIES BETALEN AAN EXTERNE BOEKINGSSITES

WPBookingsystem

Je bent blij met je vakantiehuis of B&B en daarom wil je het aan leuke gasten verhuren… maar je wilt geen of weinig commissie kwijt zijn omdat jij het meeste werk moet doen.

De eerste stap die je zou kunnen nemen is met je verblijf op één van de vele online verhuurplatformen voor B&B en/of vakantiewoningen gaan staan. Deze zijn er in vele en soorten en maten daarom moet je jezelf wel even goed verdiepen in de verschillende aanbieders.

Maar dit kan zeker werken want zij staan vaak hoog in de zoekresultaten.

Wil je suggesties voor platformen dan kun je kijken op de Reisgenie.

De volgende stap is dan je verblijf gaan promoten en je beste beentje voorzetten. Dit kan o.a. door een website voor je verblijf te (laten) bouwen.

Waarom investeren in een eigen website?

Vertrouwen uitstralen richting je klanten

Doordat je zelf een mooie site hebt geeft dat vertrouwen in de kwaliteit van jouw verblijf.

Een overzichtelijke en functionele site voor je bezoekers

Behalve dat ze het verblijf kunnen bekijken op de site kun je ook wat over jezelf vertellen. Dit werkt vaak erg goed, omdat mensen weten bij wie ze terecht komen.

Een pagina met wat is er te doen in de omgeving werkt fantastisch. Je kunt niet alleen je verblijf aantrekkelijk maken maar ook de omgeving kan gasten trekken.

Het voordeel werkt meerdere kanten op want je kunt voor leuke uitjes en eetgelegenheden verwijzen naar je website dus hoef je niet steeds alles te vertellen. En ze hebben een reden om terug te komen voor dat wat ze nog niet gezien hebben.

Een boekingssysteem dat altijd werkt

Je kunt kiezen voor inclusief boekingsfunctionaliteit. We werken met het wpbookingssysteem en hebben hiermee ruime en goede ervaring.

Indien je meerdere vakantiewoningen bezit en je wilt groeien naar een professioneel verhuurbedrijf, dan kan boekingsfunctionaliteit op jouw site handig zijn.

Een professionele uitstraling

Zowel je verblijf als je site verdient een professionele uitstraling. Om die reden is het een goed plan om het professioneel aan te pakken want dan is de kans op succes groot.

Goed vindbaar zijn in Google

Wij doen er met de SEO alles aan om jouw site zo vindbaar mogelijk te maken. En hoe meer mensen je naar jouw site verwijst hoe hoger je komt in Google ranking.

Een website die eenvoudig aan te passen is

Mooi door eenvoud is ons op het lijf geschreven. Wij kunnen aanpassingen doen maar het systeem is zo gemaakt dat je ook zelf eenvoudig zaken kunt aanpassen. Waardoor jij alles up to date kunt houden.

Ook kun je op je eigen site een nieuwsbrief of blogpost kwijt

Hoeveel wil je uit je website halen? Aan jou de keuze!

Het is geen verplichting om zelf je boekingen te accepteren! Je laat het verwerken van de boekingen en het ontvangen van betalingen over aan het online platform waar jouw vakantiewoning op staat. Jouw eigen website functioneert als extra service om jouw huurder te voorzien van de informatie die jij belangrijk voor ze vindt. Een informatiemap is tegenwoordig vaak digitaal (website) het handigst.En het kan natuurlijk ook allebei, fysieke map en website..

Onze ervaring

Inmiddels hebben we zelf met ons eigen vakantiehuis ruime ervaring op gedaan. 

Als mensen eenmaal enthousiast zijn over jouw verblijf gunnen ze jou ook alle verdiensten en daarom boeken ze als ze terug willen komen via jouw eigen site.